0730 50 40 10

Autorizare sanitară veterinară fast-food, sau pizza delivery

Obligația legală de înregistrare sanitară veterinară. 

Pregătire și depunere dosar. 

 

Personal lucrător: pregătire, sănătate. 

Spațiul de lucru: condiții, amenajări, circuite. 

Utilaje și echipamente: HORECA, sau standard. 

Documente: contracte, proceduri, altele. 

Pregătirea pentru controlul de autorizare. 

 

Îi spunem Autorizație DSV, dar, de fapt este vorba de Documentul de Înregistrare Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, iar în acest articol ne referim, în general, la demersurile, pe care le efectuăm la DSVSA și, în mod particular, la formularele DSVSA București și DSVSA Ilfov, pentru înregistrarea sanitară veterinară a unui fast-food, sau pizza delivery, ori punct de vânzare take away

Obligația legală de înregistrare sanitară veterinară,  

Norma sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor privind procedura de înregistrare sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor a activităţilor de obţinere şi de vânzare directă şi/sau cu amănuntul a produselor alimentare de origine animală sau nonanimală, precum şi a activităţilor de producţie, procesare, depozitare, transport şi comercializare a produselor alimentare de origine nonanimală a fost aprobată prin Ordinul nr. 111 din 16 decembrie 2008 al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor. 

Unitățile mici, cum ar fi un fast-food cu servire la geam, sau cu o mică bucătărie cu două mese de lucru și un cuptor de pizza, ori un punct de vânzare take-away, trebuie să se înregistreze la DSVSA, la fel ca multe alte categorii de unități alimentare mai mari, conform prevederilor capitolului II Înregistrarea sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor a activităţilor de vânzare cu amănuntul a produselor alimentare de origine animală şi nonanimală

 

Așa cum este definită în capitolul II al actului normativ, 
Vânzarea cu amănuntul include manipularea şi/sau procesarea alimentelor şi depozitarea acestora în punctele de vânzare ori de livrare către consumatorul final, inclusiv terminalele de distribuţie, operaţiunile de catering, cantinele, restaurantele şi alte operaţiuni similare în domeniul serviciilor alimentare, magazine, centre de distribuţie tip supermarket, pieţe de vânzare angro, unităţi cash carry

 

Anexa 1 la Norma sanitară veterinară și pentru siguranța alimentelor (sus-menționată) enumeră și definește toate categoriile de unități, care trebuie să parcurgă procedura de înregistrare, pentru a putea funcționa legal. 

Iar în Anexa 9 este prezentată lista activităților supuse înregistrării și controlului sanitar veterinar.  

Practic, majoritatea activităților comerciale, care au legătură cu alimentația publică sunt supuse procedurii de înregistrare sanitară veterinară, inclusiv un fast-food, sau catering mic, ori pizza delivery

Bineînțeles, în practică, înspectorii DSVSA evaluează fiecare tip de unitate în baza unei liste de scriterii specifice. 

 

Cerere, dosar și procedura la DSV

Conform prevederilor articolului 19 din Norma sanitară veterinară
În vederea obţinerii Documentului de înregistrare sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor pentru activităţile din unităţile de vânzare cu amănuntul prevăzute în anexa nr. 1, operatorii din sectorul alimentar sau reprezentanţii legali ai acestora trebuie să depună la direcţia sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor judeţeană, respectiv a municipiului Bucureşti, un dosar cuprinzând următoarele documente:

 

  • Cerere,

  • schița obiectivului, 

  • copia certificatului constatator eliberat de oficiul registrului comerţului, 

  • copia certificatului de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului, 

  • împuternire/ delegație, dacă este cazul. 


Fiecare document este explicat aici, în tab-ul Documente


 

Prezentăm mai jos formularele cererilor folosite de DSVSA București și DSVSA Ilfov

Cerere înregistrare DSV-B Cerere înregistrare DSVSA-IF

 click pe imagine, ca să descarci cererea (format Word) 

Dacă te-ai hotărât să te ocupi de acest demers, probabil că știi, deja, ce este important și cum trebuie să te pregătești. 

Vă amintesc că aici discutăm de unități de alimentație publică mici, cum ar fi un fast-food cu servire la geam, sau cu o mică bucătărie/ catering cu două mese de lucru o plită și un grill, în care se pregătesc doar câteva feluri de mâncare, ori cu un cuptor de pizza, care livrează la comandă.

 

Ce este important de reținut?


Alege Serviciile  JF  dacă ai nevoie de consultanță și întocmire documentații,
sau doar pentru că timpul tău e prețios! 


 

  Personalul lucrător 

fast-food, sau pizza delivery, ori take away,  

 

Așa cum este normal în orice domeniu, persoanele care lucrează într-un fast-food, sau catering mic, ori pizza delivery trebuie să aibă abilitățile necesare pentru desfășurarea activităților specifice. 

În mod normal, în unitate trebuie să lucreze cel puțin o persoană care să aibă calificarea necesară (bucătar, sau altă calificare similară, după caz). 

În practică, în cazul celor aflați la început, DSVSA-ul poate accepta temporar o Adeverința, care dovedește faptul că lucrătorul este înscris și urmează un curs de calificare în acest sens. 

De asemenea, trebuie să aveți în vedere și cursul de igienă, care durează, de obicei, doar 2 zile și reprezintă o condiție minimă pentru cei care lucrează în alimentație publică

Bineînțeles, conducerea companieie are obligația de a supraveghea permanent starea de sănătate a personalului lucrător, atât prin controale periodice la cabinetul de medicina muncii, dar și prin observarea directă a stării fiziologice a fiecărui angajat atunci când vine la lucru. 

 

  Spațiul de lucru,  

fast-food, sau pizza delivery, ori take away

 

  • trebuie să fie amenajat și utilat corespunzător, iar finisajele trebuie să fie de bună calitate, chiar dacă discutăm de un spațiu de alimentație publică mic, 

  • dar delimitarea și succesiunea zonelor (aprovizionare, depozitare, procesare, s.a.) și a operațiunilor nu este la fel de clară ca în cazul spațiilor de alimentație publică mai mari,

  • însă, chiar și în spațiile mici, trebuie să ne străduim să ținem cont de normele sanitare veterinare, astfel că, de exemplu, frigiderele de materii prime vor fi amplasate în apropierea ușii, pe care se face aprovizionarea și nu în extremitatea opusă a spațiului, ca să nu fie necesară traversarea zonei curate (salubre) cu tot felul de ambalaje insalubre, etc. 

 

Multe dintre spațiile mici situate în zone cu vad comercial sunt situate în clădiri construite înainte de 1989 și nu au fost gândite pentru activități de alimentație publică.  

În astfel de cazuri, trebuie găsite soluții realiste de compensare a lipsurilor, făcând cât mai puține compromisuri, sau pastrând compromisurile la un nivel rezonabil. 

captură-spațiu-mic

În exemplul prezentat, am propus amplasarea zonei de depozitare în apropierea căii de acces a clienților, deoarece spațiul avea doar o singură cale de acces, iar beneficiarul nu dorea să servească clienții la geam, ci a dorit să-i invite în interior, într-o mică zonă de vânzare, ceea ce implică stabilirea unor intervale orare distincte, pentru aprovizionare, pe de o parte, precum și pentru funcționarea propriu-zisă, pe de altă parte.

Însă astfel de compromisuri sunt acceptate, de obicei, doar în spațiile de alimentație publică relativ mici, dar nu pot fi folosite în unitățile mai mari, care necesită proceduri mai stricte. 

 

 

  Utilajele și echipamentele 

fast-food, sau pizza delivery, ori take away

 

  • tipurile de utilaje HORECA diferă în funcție de specificul fiecărei unități (mai exact, în funcție de de tipurile preparatelor pregătite în bucătăria respectivă), 

Nu e vreun mare secret, ci o constatare de bun simț! Dacă pregătești doar pizza, nu prea ai ce să faci cu o friteuză, iar dacă te ocupi preponderent de grătare, atunci un grill ți-ar fi foart util!..

 

  • de asemenea, ai nevoie măcar de un spălător de lucru și un spălător de mâini, dar numărul total de spălătoare (chiuvete) variază în funcție de nevoile curente și de procesele stabilite, 

De exemplu, dacă folosești legume proaspete în preparatele tale, vei avea nevoie de un spălător pentru spălarea prealabilă a acestora. 

 

  • și nu trebuie să uităm de frigidere și congelatoare, a căror număr și dimensiuni trebuie adaptate în funcție de nevoi. 

Utilajele HORECA profesionale nu sunt obligatorii, dar aceste echipamente sunt mai durabile, sunt concepute pentru o utilizare mai intensă și mai eficientă și au, de obicei, o capacitate mai mare decât varianta lor de uz casnic! 

 

Atunci când faci planul de amenajare este o idee foarte bună să nu grăbești să aglomerezi spațiul de lucru cu utilaje și să începi cu echipamentele esențiale și cele, pe care, ai convingerea că le veți folosi, deoarece: 

  • după ce vei începe activitatea, veți putea identifica mai bine nevoile curente și veți putea aduce completări în bucătărie, 

  • uneori, chiar și un utilaj bun poate fi o alegere neinspirată fiindcă poți ajunge să investești mulți bani într-un utilaj scump, pe care să-l folosești rar și care are un aport redus în activitatea curentă. 

 

Dacă ești la început și ai un buget mai mic, ar fi util să știi că poți găsi și oferte avantajoase de echipamente HORECA second-hand, mai ales, dacă este vorba de niște mese, sau spălătoare în stare bună, 

În cazul echipamentelor mai pretențioase, este bine să încerci să te orientezi către utilaje noi, sau să consulți un specialist, în cazul în care optezi pentru cele second-hand;

Colaborarea cu un furnizor de echipamente HORECA este, întotdeauna, o idee bună, însă nu trebuie privită cu naivitate, fiindcă unii dintre oamenii de vânzări vor încerca să mărească valoarea vânzarii propunând un plan de amenajare și utilare încărcat cu echipamente HORECA mai puțin importante, sau chiar nepotrivite. 

 

 

  Contracte și alte documente 

fast-food, sau pizza delivery, ori take away

 

Pe lângă cererea și setul de acte, pe care le depune la registratura DSVSA, agentul economic, care solicită înregistrarea sanitară veterinară a unui fast-food, sau catering mic, ori pizza delivery,  trebuie să mai pregătească: 

  • contractul de salubrizare, 

  • contractul de prestări servicii de dezinfecție, dezinsecție și deratizare, 

  • contractul de medicina muncii, 

  • contractul de prestări servicii de preluare și neutralizare a anumitor categorii de deșeuri, 

  • contract cu un laborator autorizat pentru analiza apă, mostre de produs, altele, 

  • acte care fac dovada pregătorii profesionale, 

  • curs de igienă alimentară, 

  • fișă de aptitudini, adeverință ”apt medical”, 

  • proceduri elaborate conform HACCP, dacă sunt solicitate de inspectorii DSVSA. 

Documentele trebuie prezentate inspectorilor DSVSA, în momentul în care aceștia vin în control la spațiul pentru care solicitați autorizarea (înregistrarea) sanitară-veterinară. 


Fiecare document este explicat aici, în tab-ul Documente


 

  Pregătirea pentru contolul de autorizare 

fast-food, sau pizza delivery, ori take away

 

Primul pas al demersului de înregistrare/  autorizare sanitară veterinară este reprezentat de depunerea cererii și a setului de acte la registratura DSVSA și plata taxei, care a crescut recent de la 376 Lei la valoarea de 392 Lei pentru activitățile încadrate în codul CAEN 5610 Restaurante

Cererea va fi repartizată unui inspector DSVSA, care, după aproximativ 1-2 săptămâni, va veni să verifice spațiul și actele menționate la punctul anterior. 

În momentul controlului spațiul de lucru trebuie să fie amenajat și utilat, gata pregătit pentru a începe să funcționeze, așa că este  important să nu depui cererea prea devreme!

După depunerea cererii de înregistrare sanitară veterinară, până la momentul controlului există suficient timp pentru încheierea contractelor sus-menționate. În mod normal, contractele vor începe să genereze costuri, așa că nu are rost să le încheiați prea devreme. 

În etapa de înregistrare sanitară veterinară, procedurile elaborate conform HACCP, mai ales pentru unitățile mici, cum sunt cele de fast-food, sau catering mic, ori pizza delivery, sunt solicitate în mai puțin de 20% cazuri, dar este uzual să se solicite implementarea lor în cursul primului an de funcționare. 

În cazul în care spațiul propus are unele lipsuri, iar tu încerci să compensezi acest lucru aplicând o procedură de lucru, înainte de a te prezenta la control, întreabă-te dacă scenariul, pe care îl prezinți e realist, sau nu!?.

Dacă procedura, pe care o propui, este dificil de aplicat, dar ușor de încălcat, nimeni nu te va crede, că o vei respecta pe termen lung, zi de zi, oră de oră. Nu e un scenariu realist, așa că nu va fi acceptat!


Alege Serviciile  JF  dacă ai nevoie de consultanță și întocmire documentații,
sau doar pentru că timpul tău e prețios!  


Documente explicate aici 

vezi Tarife aici 

Iată ce putem face pentru tine, 

Dacă ai nevoie de înregistrare sanitară veterinară fast-food, sau catering mic, ori pizza delivery 

 

  • analizăm informațiile și documentele furnizate de beneficiar, 

  • ne deplasăm la spațiul propus de beneficiar, după caz (în zona București-Ilfov), 

  • dacă există, deja, un plan de amenajare, analizăm planul propus de beneficiar, identificăm evetualele probleme și încercăm să propunem soluții, care să implice cât mai puține modificări, 

  • alternativ, putem face o propunere de amenajare și circuite funcționale

  • identificăm aspecte relevante din perspectiva normelor legale sanitare veterinare, 

  • întocmim documente, completăm cererea de înregistrare sanitară veterinară, pregătim setul de acte pentru depunere la registratura DSVSA, 

  • ne deplasăm la sediul DSVSA (București, sau Ilfov) pentru depunerea cererii și plata taxei, 

  • oferim suport (telefonic, pe email și în întâlnire la sediul nostru) în pregătirea pentru controlul de autorizare, care va veni să verifice spațiul după 1-2 săptămâni de la depunerea cererii și achitarea taxei, 

  • oferim suport pentru rezolvarea eventualelor probleme, care au apărut în cadrul controlului și pentru care ați primit termen de rezolvare, 

  • întocmim rapid proceduri bazate pe principiile HACCP, pentru cazul în care vi s-au solicitat în cadrul controlului și ați primit un termen scurt de rezolvare, 

  • verifică stadiul cererii la DSVSA și disccutăm cu inspectorul DSVSA, dacă este cazul, 

  • ridicăm Documentul de Înregistrare Sanitară Veterinară de la sediul DSVSA (București, sau Ilfov).   

 


Documente explicate aici 

vezi Tarife aici 


Am grupat serviciile, pe care le oferim, în mai multe pachete, pe care vi le prezentăm în ordinea lor firească. 

Vezi mai jos despre ce este vorba, alege și contactează-ne!

Mai exact, este vorba de verificarea felului în care spațiul propus de beneficiar se pretează pentru desfășurarea activităților de alimentație publică. 

Împreună cu beneficiarul analizăm scenarii și posiblități de organizare a circuitelor de lucru. 

În fapt, pe lângă respectarea normelor sanitare veterinare, analizăm situația și din perspectivă urbanistică, securitate la incendiu, altele și îi prezentăm beneficiarului situația punctând aspectele pozitive și negative, astfel încât să poată decide în cunoștință de cauză.

Iar în baza experienței, estimăm tipul de lucru necesar și calculăm prețul serviciilor noastre. 

Mai multe detalii găsești aici.

Înseamnă pregătirea unei propuneri de amenajare și utilare, pe care o prezentăm beneficiarului. 

În această propunere încercăm să ținem cont, atât de prevederile normelor sanitare veterinare, cât și de planurile beneficiarului. 

Dacă spațiul propus de beneficiar nu îndeplinește, decât parțial, exigențele sanitare veterinare, vom încerca să identificăm solții de compensare a acestor lipsuri făcând cât mai puține compromisuri, sau păstrând compromisul la nivel rezonabil. 

Iar în baza experienței, estimăm tipul de lucru necesar și calculăm prețul serviciilor noastre. 

Mai multe detalii găsești aici

După ce am stabilit împreună cu beneficiarul varianta finală a planului de circuite, vom pregăti setul de documente în vederea depunerii la registratura DSVSA. 

Pentru București și Ilfov stabilim o întâlnire la sediul nostru, în care beneficiarul va semna documentele, vom clarifica ultimele detalii și vom stabili data depunerii, fiindcă este la fel de important ca dosarul să nu fie depus prea devreme, caz în care funcționararii DSVSA veniți la fața locului ar putea găsi un spațiu în curs de amenajare și nu unul pregătit pentru funcționare. 

După depunerea dosarului, vom păstra legătura, vom relaționa telefonic și pe email și vă vom spune cum să vă pregătiți pentru controlul de autorizare. 

În mod uzual, dacă beneficiarul urmează recomandările noastre, lucrurile evoluează pozitiv și previzibil. 

Pentru orice eventualitate, rămânem în contact cu beneficiarul și asigurăm suport telefonic și pe email înainte și după control, iar dacă este cazul, putem pregăti documente în completare, etc. 

Explicăm documentele

necesare pentru înregistrare sanitară veterinară fast-food, sau catering mic, ori pizza delivery 

 

Explicațiile noastre te vor ajuta să-ți crești șansele de succes!


Poți să te ocupi de demersuri, sau poți alege una dintre serviciile noastre!

Serviciile  JF  se adresează celor care își prețuiesc timpul  


 

Este un document tipizat (un formular), ce trebuie completat și semnat de reprezentantul legal al firmei. 

Formularul este intuitiv și trebuie completat cu datele firmei, adresa spațiului pentru care se cere înregistrarea sanitară veterinară, activitățile (codurile CAEN) și o serie de alte informații specifice (număr lucrători, sursă de apă, sursa materiilor prime, altele). 

Cererea se depune împreună cu celelalte acte și dovada plății taxei la registratura DSVSA.

Este un plan al spațiului, în care sunt figurate toate utilajele, precum și căile de aprovizionare și livrare. 

Planul poate fi mai simplu, sau mai elaborat, dar trebuie să reflecte felul în care arată spațiul pregătit pentru funcționare. 

În stabilirea cirsuitelor de lucru și a aplasamentului fiecărui utilaj, trebuie să cunoști și să ții cont de normele sanitare veterinare. 

Certificatul constatator pentru punctul de lucru este documentul emis de ONRC în baza declarației reprezentantului legal al beneficiarului (model 2, sau model 3), pe care sunt consemnate codurile CAEN corespunzătoare activităților desfășurate la respectivul punct de lucru. 

Pe certificatul constatator al punctului de lucru trebuie să se regăsească codul CAEN corespunzător activității pentru care se solicită înregistrarea sanitară veterinară

De exemplu,
Dacă soliciți o înregistrarea sanitară veterinară pentru un fast-food, trebuie să ai codul CAEN 5610 restaurante  pe certificatul constatator al punctului de lucru în care va funcționa fast-food-ul. 

Certificatul de înregistrare este principalul document prin care se identifică firma care solicită înregistrarea sanitară veterinară. 

Certificatul de înregistrare este emis de Oficiul Registrului Comerțului în momentul care se înființează firma și trebuie prezentat în copie în aproape orice demers legal al acesteia.  

În România majoritatea comercinților iau forma unor SRL-uri, care sunt reprezentate legal de administrator, care, de obicei, nu se ocupă personal de astfel de demersuri, ci trimite un delegat, sau un împuternicit

Împuternicirea/ delegația nu mai este necesară, dacă reprezentantul legal al firmei depune personal cererea la registratura DSVSA.

Așa cum îi spune și numele, contractul de salubrizare se referă la asigurarea serviciilor de preluare a deșeurilor menajere, pe care le generează activitatea comercială. 

Fiecare agent economic trebuie să încheie un astfel de contract cu un prestator autorizat în acest sens, pentru a-și asigura aceste servicii. 

DSVSA nu favorizează un operator anume, dar este bine să aveți în vedere operatorul agreat de primărie, ca să nu aveți probleme în demersul, pe care îl veți face ulterior în vederea obținerii Autorizației de Funcționare. 

Contract de deratizare, dezinsecție și dezinfecție a spațiulu pentru care solicitați înregistrarea sanitară veterinară se referă la asigurarea serviciilor periodice de deratizare, dezinsecție și dezinfecție. 

În funcție de situație și de evaluarea inspectorului DSVSA, tratamentele DDD trebuie efectuate, fie lunar, fie trimiestrial, fie semestrial, după caz. 

De fiecare dată, firma DDD trebuie să întocmească un proces verbal, pe care îl veți păstra în evidențele firmei. 

Prestatorul de servicii trebuie să dețină Autorizație pentru prestări servicii de dezinsecție,  dezinfecție, deratizare pe teritoriul municipiului Bucuresti, pentru ca respectivul contract să fie valabil. 

Contractul de medicina muncii trebuie încheiat cu un cabinet, sau o societate specializată și reprezintă o obligație legală pentru toți agenții economici, nu doar pentru firmele de alimentație publică. 

Starea de sănătate a lucrătorilor trebuie evaluată periodic de către cabinetul de medicina muncii, care va întocmi și o fișă de aptitudini. 

Contract cu laborator de analize este necesar pentru a verifica periodic calitatea apei folosite în activitate, nivelul de igienă, dar și pentru analizarea unor probe de produs. 

În mod normal analizele trebuie efectuate periodic conform unui calendar prestabilit. 

De asemenea, mai aveți posibilitatea de a efectua analize la laboratorul, care funcționează în cadrul DSVSA. 

Este vorba un contract necesar pentru asigurarea serviciilor de colectare, transport si neutralizare a deseurilor de origine animala si nonanimala, în unitati de incinerare. 

Conform legislatiei sanitar veterinare si siguranta alimentului, agenții economici din industria alimentară nu au voie să arunce deseurile alimentare de origine animala și/sau non-animala la gunoi, ci trebuie să le predea unei firme specializate în vederea incinerării. 

Așa cum vă așteptați, poate fi vorba de un atestat profesional, o diplomă, o adeverință, sau orice alt document, care atestă faptul că persoana respectivă are calificarea necesară pentru desfășurarea activităților de alimentație publică.

Este un curs simplu, care se defășoară, de obicei, pe durata a două zile, în care lucrătorii în alimentație publică își însușesc noțiuni elementare privind igiena în alimentație publică. 

Absolvirea cursului reprezintă o condiție minimală pentru a putea lucra în alimentație publică.  

Fișa de aptitudini este un document, pe care îl completează medicul de medicina muncii în urma controlului periodic al fiecărui angajat. 

Documentul este prevăzut de legislația muncii și are un format standardizat. 

Adeverința medicală trebuie să dovedească faptul că persoana respectivă este sănătoasă și nu poate reprezenta un pericol pentru cei care vin în contact cu ea, sau cu produsele alimentare, pe care le pregătește, sau le manipulează. 

HACCP este un acronim din limba engleză, care înseamnă Hazard analysis and critical control points, iar în limba română a fost tradus ca Sistemul de Analiză a Riscurilor în Punctele Critice de Control. 

Procedurile conform HACCP sunt, practic, câteva capitole din manualul HACCP, care se referă la: igiena personalului, igienizarea spațiului, efectuarea periodică a tratamentelor DDD (dezinsecție, dezinfecție și deratizare), retragerea produselor neconforme și programul de autocontrol. 

Categorii de Servicii

Pachetele de servicii în ordinea lor firească sunt:
Verificare

Este vorba de verificarea felului în care spațiul propus de beneficiar se pretează pentru desfășurarea activităților de alimentație publică.  Include consultanță generală și o vizită la spațiul beneficiarului (în București-Ilfov). Pachetul NU include demersuri propriu-zise și precede serviciile din pachetele Optim și Standard.

de la 595 Lei
SERVICII Incluse
  • * * *analizăm informațiile și documentele furnizate de beneficiar
  • * * *purtăm discuții telefonice, scriem email-uri, comunicăm prin intermediul contului
  • VERIFdeplasări de lucru la sediul/ sediile beneficiarlui
  • VERIFîntâlniri la sediul/ sediile beneficiarului, evaluare spațiu/ amenajări, altele
  • DSVconsultanță generală și îndrumări (la sediul prestatorului, sau telefonic, ori pe zoom)
  • DSVanaliză plan de amenajare realizat de beneficiar/ optimizare circuite funcționale
TIMP de lucru. PRET
3 ore Pret Pachet
595 lei
OPTIM

Înseamnă pregătirea unei propuneri de amenajare și utilare, în care încercăm să ținem cont, atât de prevederile normelor sanitare veterinare, cât și de planurile beneficiarului.  Pachetul NU include demersuri propriu-zise și precede serviciile din pachetul Standard. Se aplică reducere pentru Optim + Standard.

de la 995 Lei
SERVICII Incluse
  • * * *analizăm informațiile și documentele furnizate de beneficiar
  • * * *purtăm discuții telefonice, scriem email-uri, comunicăm prin intermediul contului
  • DSV-0deplasări la sediul/ sediile beneficiarului
  • DSV-0întâlniri la sediul/ sediile beneficiarului, evaluare spațiu/ amenajări/ utilaje/ circuite, altele
  • DSVconsultanță generală și îndrumări (la sediul prestatorului, sau telefonic, ori pe zoom)
  • DSVrealizare plan de amenajare/ concepere, sau optimizare circuite funcționale
  • DSVdisponibilitate pentru refacere acte și modificări detalii proiect
TIMP de lucru. PRET
5 ore Pret Pachet
995 lei
Standard

Pregătim setul de documente în vederea depunerii la registratura DSVSA.  Stabilim o întâlnire la sediul nostru, în care beneficiarul va semna documentele. După depunerea dosarului, vom păstra legătura, vom relaționa telefonic și pe email și vă vom spune cum să vă pregătiți pentru controlul de autorizare. Se aplică reducere pentru Optim + Standard.

de la 895 Lei
SERVICII Incluse
  • * * *îi comunicăm beneficiarului comentariile noastre privind actele prezentate
  • * * *purtăm discuții telefonice, scriem email-uri, comunicăm prin intermediul contului
  • DSVconsultanță generală și îndrumări (la sediul prestatorului, sau telefonic, ori pe zoom)
  • DSVconcepere și redactare documente, pregătire dosar(e), altele
  • DSVdisponibilitate pentru activități de suport (telefonic și pe email)
  • DSVdepunere dosar(e), completări cereri, formulare, altele
  • DSVverificare stadiu și asigurarea relației cu instituția (susținerea dosarului)
TIMP de lucru. PRET
4 ore Pret Pachet
895 lei
Plus_1

În mod uzual, dacă beneficiarul urmează recomandările noastre, lucrurile evoluează pozitiv și previzibil.  Pentru orice eventualitate, rămânem în contact cu beneficiarul și asigurăm suport telefonic și pe email înainte și după control, iar dacă este cazul, putem pregăti documente în completare, etc. 

de la 695 Lei
SERVICII Incluse
  • * * *îi comunicăm beneficiarului comentariile noastre privind actele prezentate
  • * * *purtăm discuții telefonice, scriem email-uri, comunicăm prin intermediul contului
  • DSVdisponibilitate pentru refacere acte și modificări detalii proiect
  • DSVefectuăm verificări, solicităm informații și clarificări din partea DSV
TIMP de lucru. PRET
3 ore Pret Pachet
695 lei
Alege serviciile noastre si beneficiaza de AVANTAJELE CONTULUI DE CLIENT
STATUS IN TIMP REAL

Verifici stadiul fiecarui demers in timp real

DOCUMENTE SCANATE

Documente scanate, pe masura ce le obtinem

RAPORT DE ACTIVITATE

Vezi raportul de activitate detaliat in timp real

EXECUTIE RAPIDA

Eficienta ridicata si termene reduse de executie

Oferta rapida asistata/call-center

Preferi să ne contactezi telefonic? Ne găsești de Luni până Vineri între 09.00 - 18.00

Completeaza formularul si te vom contacta cand doresti pentru Ofertare Rapida
Ofertare Rapida
x

Designed and developed by

Top

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord