
Dosarul DSVSA - Schița spațiului
Planul de amenajare și utilare/ Planul circuitelor funcționale
Documentul de Înregistrare Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor este necesar pentru funcționarea legală a activităților de alimentație publică, cum ar fi: restaurant, catering, bar, cafenea, pizzerie, bistro, sau fast-food, dar și magazin alimentar.
Lista actelor necesare în dosarul de înregistrare sanitară veterinară este scurtă:
-
-
schița obiectivului/ planul de amenajare și utilare/ planul circuitelor funcționale
-
copia certificatului constatator eliberat de oficiul registrului comerţului,
-
copia certificatului de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului,
-
copia actului de identitate al administratorului firmei,
-
împuternire/ delegație, dacă este cazul.
Schița spațiului, sau planul de amenajare și utilare
-
nu pare foarte important(ă),
-
este destul de ușor de realizat pentru spațiile și activitățile de dimensiuni mici.
Însă pentru un restaurant, ori o unitate de catering, sau orice tip de activitate de alimentație publică ceva mai complexă decât o simplă cafenea, sau mic fast-food, planul de amenajare și utilare trebuie să prevadă un număr de detalii și să respecte o serie de principii.
Alege Serviciile JF dacă ai nevoie de consultanță și întocmire documentații,
sau doar pentru că timpul tău e prețios!
La termene de +7/ +10/ +15 zile
pentru prima propunere de plan,
oferim reduceri semnificative
Prețul scade, dar serviciile rămân foarte bune, dacă ne contactezi din timp!
Dacă vrei să te ocupi singur(ă) de aceste detalii,
În câteva cuvinte și fără a folosi termeni pretențioși, pe schița spațiului trebuie evidențiate căile de aprovizionare, livrare, accesul angajaților și eliminearea deșeurilor, dar și succesiunea de activități (depozitare, proceduri prealabile, preparare, montare, sau ambalare și livrare).
De asemenea, organizarea internă din planul de amenajare și utilare trebuie făcută în așa fel, încât să nu fie necesare întoarceri pe flux, sau intersectarea acestora, ori trecerea printr-o zonă insalubră pentru a ajunge dintr-o zonă salubră în alta.
Găsești multe informații și precizări utile în aceste articole:
-
-
Autorizare sanitară veterinară fast-food, sau pizza delivery
-
Înregistrare sanitară veterinară bistro, fast-food cu locuri, ori pizzerie cu locuri
De asemenea, dacă vrei să știi mai multe și să te pregătești singur, îți recomand să studiezi:
Planul de amenajare și utilare/ Planul circuitelor funcționale
Documentul de Înregistrare Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor este necesar pentru funcționarea legală a activităților de alimentație publică, cum ar fi: restaurant, catering, bar, cafenea, pizzerie, bistro, sau fast-food, dar și magazin alimentar.
Lista actelor necesare în dosarul de înregistrare sanitară veterinară este scurtă:
-
schița obiectivului/ planul de amenajare și utilare/ planul circuitelor funcționale
-
copia certificatului constatator eliberat de oficiul registrului comerţului,
-
copia certificatului de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului,
-
copia actului de identitate al administratorului firmei,
-
împuternire/ delegație, dacă este cazul.
Schița spațiului, sau planul de amenajare și utilare
-
nu pare foarte important(ă),
-
este destul de ușor de realizat pentru spațiile și activitățile de dimensiuni mici.
Însă pentru un restaurant, ori o unitate de catering, sau orice tip de activitate de alimentație publică ceva mai complexă decât o simplă cafenea, sau mic fast-food, planul de amenajare și utilare trebuie să prevadă un număr de detalii și să respecte o serie de principii.
Alege Serviciile JF dacă ai nevoie de consultanță și întocmire documentații,
sau doar pentru că timpul tău e prețios!
La termene de +7/ +10/ +15 zile |
Prețul scade, dar serviciile rămân foarte bune, dacă ne contactezi din timp!
Dacă vrei să te ocupi singur(ă) de aceste detalii,
În câteva cuvinte și fără a folosi termeni pretențioși, pe schița spațiului trebuie evidențiate căile de aprovizionare, livrare, accesul angajaților și eliminearea deșeurilor, dar și succesiunea de activități (depozitare, proceduri prealabile, preparare, montare, sau ambalare și livrare).
De asemenea, organizarea internă din planul de amenajare și utilare trebuie făcută în așa fel, încât să nu fie necesare întoarceri pe flux, sau intersectarea acestora, ori trecerea printr-o zonă insalubră pentru a ajunge dintr-o zonă salubră în alta.
Găsești multe informații și precizări utile în aceste articole:
-
Autorizare sanitară veterinară fast-food, sau pizza delivery
-
Înregistrare sanitară veterinară bistro, fast-food cu locuri, ori pizzerie cu locuri